donderdag 23 januari 2014

Het plezier van dieren!



Ik schrijf deze blog omdat ik vaak in aanmerking kom met Dierenkliniek uit Hoorn. Ik werk op een zorgboerderij waar erg veel dieren rondlopen. Koeien, schapen, katten en honden. Onze zorgboerderij is gevestigd in Hoorn.
Deze plek is bestemd voor mensen die behoefte hebben aan een vast ritme in een rustige en ruimtelijke omgeving zoals structuur behoevende mensen met een niet aangeboren hersenletsel en ouderen. De werkzaamheden en activiteiten op een zorg boerderij staan in het teken van het boerenleven: bezig zijn met de natuur en de dieren, een rustige en ruimtelijke omgeving, buitenlucht en het in beweging zijn.

uitbreiding
Dierenarts Hoorn
We wilde graag wat meer dieren op onze zorgboerderij maar hadden daar op het moment geen geld voor. Toen bleek één van onze honden; Luna. Zwanger te zijn! Het was geweldig nieuws en iedereen was razend enthousiast!
Onze labrador Luna is een week geleden bevallen van 7 prachtige puppy’s, door middel van de hulp van de geweldige dierenarts van dierenartspraktijk Blokker – Zwaag. Luna is vrijdagavond bevallen, een hulpje van de zorgboerderij waarschuwde ons, zo konden we snel handelen en naar de dierenkliniek Blokker-Zwaag gaan.
Van de zeven hondjes hebben we besloten er vier zelf te houden, de andere hondjes hebben nieuwe baasjes gekregen. De labradors heten, Jack, Simba, Dream en Winner en zijn allemaal bruin gekleurd!
Wij hebben erg veel aan onze dierenartsen van dierenartspraktijk Zwaag – Landsmeer. Zij beschikken over zeer modern apparatuur alles wordt door specialisten uitgevoerd met meerdere jaren ervaring. Het team beschikt over acht deskundigen die stuk voor stuk dierenliefhebbers zijn! Het gevoel dat ik bij Dierenkliniek Blokker – Zwaag heb is zeer vertrouwd en geruststellend. Ik ben erg blij, dat mijn dieren zo goed worden behandeld!  

Vervolg
Het gaat nu een stuk beter met Luna, ze is helemaal opgeknapt en zorgt goed voor haar puppy’s, we zijn zo blij dat alles nu weer goed gaat! We hebben de voeding van de dieren, op advies van de dierenarts ook aangepast. We hadden voorheen voedsel met veel zouten, maar kregen het advies om van deze voeding af te stappen, dit omdat zout op ten duur een slechte invloed op de werking van verschillende organen kan hebben.
Ik ben zeer blij met de adviezen van de dierenkliniek, wat is jou ervaring met dierenartsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten