maandag 29 juli 2013

Interieur tips!

Je eigen canvas doek

Mocht je zelf een creatieve kant hebben en een goede camara, dan kan je een prachtig canvas doek laten ontwikkelen. Een canvas doek zorgt voor een sfeervolle inrichting van bijvoorbeeld je woonkamer. Daarnaast geeft een canvas doek ook een persoonlijke tint aan je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld een foto laten maken van je kind of als echtpaar.

Kunst huren

Heb je het altijd al moeilijk gevonden om een schilderij te kopen? Dan vormt kunsthuren wellicht de optie. In meerdere steden bestaat er een uitleenservice waar tal van schilderij verkrijgbaar zijn. Hiermee kan je voor korte of langere periode een schilderij huren. Mocht het schilderij zo goed bevallen dan bestaat er vaak nog de mogelijkheid om het schilderij aan te schaffen.

Retro producten

Source: Meubels op maat
Retro is natuurlijk al een tijdje in. Maar wanneer overdrijf je nou precies hierin? Als je retro producten wilt toevoegen aan je inrichting dan moet je op zoek gaan naar de juiste balans. Vaak is de combinatie van een strak meubelstuk met een retroproduct het leukst. Je kan hierbij denken aan een oude radio of een oude telefoon.

Meubels op maat

Je maakt je woning pas echt af als je een aantal meubels op maat laat maken. Hierdoor weet je dat jou meubel uniek is en helemaal is afgestemd op jou wensen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten