maandag 21 oktober 2013

Passende catering

Onderlaatst had ik een begrafenis van een oom van mij. Hij was erg oud en ziek en helaas overleden. De begrafenis was erg mooi en iedereen heeft op een passende manier afscheid kunnen nemen. Na de begrafenis was er nog een kleine receptie. De receptie was rustig maar gepast. Ik vind het altijd raar om te zien hoe de sfeer omslaat tijdens de receptie.

Voor iedereen was er heerlijke koffie en thee. Daarnaast waren er diverse belegde broodjes. Voor de catering hadden wij een bedrijf ingehuurd, omdat het voor ons zelf te veel werk was. De catering was werkelijk tot in de kleinste details geregeld en we hadden er totaal geen omkijken naar. Daarnaast waren de broodjes ook nog eens super lekker. Gelukkig was iedereen het met ons eens en heeft iedereen van de afsluiting genoten.

De catering was verzorgd door een bedrijf uit Utrecht: Creative Catering. Zij hebben ons erg goed begeleid en een heleboel dingen bij ons uit handen genomen waar we op dat moment zelf geen tijd of behoefte aan hadden. Ik kan iedereen het echt aanraden om voor dit soort dingen een cateringbedrijf in te schakelen, niet alleen omdat het makkelijk is, maar ook omdat je zelf op zo’n moment al genoeg aan je hoofd hebt!

 DSC_0769

Geen opmerkingen:

Een reactie posten