dinsdag 13 augustus 2013

Geweldig weekend in Amsterdam

Afgelopen weekend ben ik met vriendinnen een lang weekend weg geweest. We sliepen in een hotel in het centrum van Amsterdam. Een mooi, rustig hotel. Alles was perfect verzorgd en een echt pluspunt: de laagste prijsgarantie. We hebben dit hotel gekozen vanwege de fantastische ligging. Zo waren een aantal ‘attracties’ waar wij graag naar toe wilden op loopafstand te bereiken.

Fantastisch weekend

We hebben een fantastisch weekend gehad. We hebben geshopt en veel bekeken. Zo zijn we naar de Heineken Brouwerij geweest, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. We hebben heerlijk gegeten en op terrasjes gezeten op het Leidseplein en Rembrandtplein en zijn zaterdagavond naar Theater Carré geweest. Kortom een super vol en gezellig weekend. We hebben de stad Amsterdam en het centrum eens goed kunnen verkennen.

Rondvaart

Wat natuurlijk niet mag ontbreken aan een bezoekje aan onze hoofdstad is een rondvaart. Ook deze was absoluut fantastisch. Ook hier hadden we weer geluk met het mooie weer. Het maakte ons weekend compleet.

Aanrader

Een weekendje Amsterdam is een echte aanrader. We hebben genoten. De stad is veel te groot om in één weekend te kunnen bekijken. Daarom komen we snel nog een keer terug. Zo willen we nog naar de Bloemenmarkt, Albert Cuypmarkt en het Anne Frank Museum.

Als iemand nog suggesties heeft voor ons volgende bezoek? Alle ideeën zijn welkom! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten