maandag 5 augustus 2013

Maatje meer

Op tv kom je de laatste tijd steeds meer programma's tegen die betrekking hebben tot gezondheid en afvallen. Daarnaast spelen ook steeds meer kledingfabrikanten in op het feit dat steeds meer mensen wat kilo's aankomen. Ons leefpatroon is door de jaren heen erg veranderd en steeds meer mensen krijgen last van overgewicht.

Veel kledingfabrikanten spelen op deze trend in. Steeds meer kledingartikelen worden gemaakt in grotere maten. Zo zijn er steeds meer merken die gaan tot 16XL. Waar ik persoonlijk zeer over te spreken ben is dat de kledingfabrikanten rekening houden met de meest recente kledingtrends. Op deze manier zorgen de fabrikanten ervoor dat ook mensen met een maatje meer goed verzorgd door het leven kunnen.

Bij het fabriceren van de kledingartikelen is rekening gehouden met de pasvorm. Hierdoor sluiten veel artikelen goed aan bij de huidige wensen van de potentiele klant. Zelf vind ik het een goede ontwikkeling dat steeds meer bedrijven tijd en energie steken in het ontwikkelen van grote maten kleding. Deze markt zal ook zeker doorgroeien naar mate de economie weer aantrekt.


Source: Maatje meer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten