dinsdag 10 september 2013

Een topweekend bij Arber Vakantiepark Duitsland

Een paar weken terug ben ik een weekend naar een vakantiepark in Duitsland geweest. Samen met een vriend en een tentje zijn we naar vakantiepark Arber in Duitsland gegaan. Dit park gelegen in het prachtige Beierse Woud is ons erg goed bevallen

We zijn op vrijdagochtend vroeg vertrokken, gelukkig was het rustig op de weg en konden we goed doorrijden. Na een rit van ongeveer acht uur arriveerde bij vakantiepark Arber. We werden vriendelijk welkom geheten door het personeel, dat zowel Duits als Nederlands praat. Na een kort gesprek over de reis, kregen we de plattegrond met onze kampeerplek erop aangekruist.


Na een kort stukje met de auto arriveerde we op de plek, deze was ruim en er was genoeg plek voor de tent en de auto. Na het opzetten van de tent zijn we een rondje gelopen over het vakantiepark. Deze zag er erg mooi uit en er was van alles te doen. Voor de kinderen was er een tafeltennistafel, kon je skelters huren en waren er sportvelden. Voor de actievere vakantievierders was er ook van alles te beleven, zo kan er mooi gefietst en gewandeld worden en sta je zo in het bos voor een rondje joggen.

Ons weekend ging veel te snel voorbij, na drie dagen mochten we weer naar huis. Dit deden we gelukkig wel met een voldaan gevoel. We zijn heerlijk uitgerust, hebben lekker gezwommen in het nabij gelegen (verwarmde) zwembad en hebben heerlijk gegeten. Dankzij een restaurant op het park hebben we de lekkerste Beierse specialiteiten gegeten. Daarnaast konden we eenvoudig boodschappen doen dankzij een minimarkt op het vakantiepark.


Helaas waren we hier maar een weekend, voor volgend jaar wil ik zeker teruggaan! Dan wil ik wel wat langer gaan, omdat er nog zoveel meer te zien en te beleven was. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten