donderdag 12 september 2013

Technologie en kinderen worden samen gebracht

De technologie is de afgelopen jaren flink uitgebreid. En ook de kinderen van nu tonen steeds meer interesse en zijn handig met veel digitale toestellen. Het leren via boekjes en plaatjes is voorbij, alles is tegenwoordig digitaal, ja daar kunnen we niet meer omheen. 

Het merk Archos, welk gespecialiseerd is op het gebied van draagbare consumenten elektronica,  heeft voor kinderen de Childpad ontwikkelt.

De Childpad is gericht op kinderen en beschikt over de zogeheten Kids app store. In deze appstore staan veel apps. Deze apps zijn er om te spelen, leren en te communiceren. 
Daarnaast zijn er in de Kids appstore een tal van boeken en strips te lezen.

Naast de vele digitale mogelijkheden heeft de Childpad een kindvriendelijk uiterlijk. De icoontjes op het beeldscherm zijn extra felgekleurd waardoor het kind de buttons goed kan onderscheiden. De top 28 populaire spellen zijn automatisch geïnstalleerd op de Childpad zodat het kind direct aan de slag kan!

De tablet kan online gekocht worden bij tabletsource.nl en wordt binnen 3 dagen geleverd op het gewenste adres. Wanneer je niet tevreden met het apparaat kan je dit retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.


Je kan tabletsource.nl via vele wegen bereiken en dit wekt vertrouwen op. 
Archos childpad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten