donderdag 19 september 2013

Ever heard of renting a camel?

Als dierenarts zie ik vaak hoe dol mensen zijn op dieren. Kamelen zijn dieren die steeds vaker erg geliefd zijn bij veel mensen. Toch zie je kamelen bijna nooit. Alleen in de dierentuin, in het circus of in het buitenland zien we nog wel eens kamelen. Ik kwam laatst een artikel tegen van een bekend circus verhuur bedrijf. Zij verhuren kamelen. Heeft u bijvoorbeeld een feestje met een Arabisch tintje? Dan past een kameel daar perfect bij!

Uw gasten kunnen dan een klein ritje op de kameel maken. Dit gebeurt natuurlijk wel onder begeleiding. Er is een ontwikkeling in ons land waarbij dit soort dingen steeds populairder worden. De kamelen van Pammy Boltini zijn erg goed verzorgd. Vaak zijn mensen bang dat de dieren niet genoeg te eten krijgen of te hard moeten werken. Bij Pammy Boltini staan de dieren altijd voorop. Mensen genieten ervan deze wonderbaarlijke dieren van dichtbij te kunnen bekijken en zelfs aan te kunnen raken of erop te kunnen rijden. Normaal gesproken moet men hiervoor naar het buitenland en niet iedereen kan dat betalen. Dan is dit de oplossing.

Kamelen zijn erg grote dieren en het blijven dieren. Ook wanneer u in de buurt bent van bijvoorbeeld een paard bent u altijd alert. Dit geldt ook voor een kameel. Ook al lijkt het dier rustig, blijf altijd alert.


Source: kameel huren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten