maandag 16 september 2013

Onvergetelijk weekend op de Veluwe

Afgelopen weekend ben ik een weekend weg geweest met mijn familie naar de Veluwe. We hadden gekozen voor een verblijf op de camping van het recreatiepark De Boshoek. Ondanks het slechte weer hebben we een onvergetelijk weekend gehad. Iedereen heeft zich vermaakt!

Op het recreatiepark, maar ook in de omgeving ervan, zijn vele activiteiten te doen, zodat je je nooit hoeft te vervelen. We waren met zowel volwassenen als kleinere kinderen, maar voor jong en oud was er genoeg te doen. Iedereen heeft zich vermaakt. De kinderen hebben heerlijk gezwommen en het erg leuk gehad op het ponypark en de kinderboerderij.

Ik heb naast de leuke tijd met de kinderen ook heerlijk tot rust kunnen komen in het wellness centrum. Daarnaast is de natuur op de Veluwe echt adembenemend. Erg mooi en rustgevend. Precies wat een mens nodig heeft in deze drukke en stressvolle tijden.

We zijn niet vaak samen met de familie dus dit soort weekenden zijn altijd erg speciaal. Gelukkig heeft iedereen het naar zijn of haar zin gehad. Ook de service op het recreatiepark was werkelijk super! We hebben besloten minimaal één keer per jaar een weekend hier naartoe te gaan. Ook omdat we nog lang niet uitgekeken zijn op de omgeving!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten